Activiteiten

Borrels

Regelmatig organiseert de Jonge Balie Maastricht borrels voor haar leden. Deze borrels zijn bij uitstek een mooie gelegenheid waarbij de confrères en collega’s hun onderlinge band kunnen versterken onder het genot van een hapje en een drankje. Een jaarlijks terugkerende borrel is de kerstborrel die het afgelopen jaar in een Yurt-tent heeft plaatsgevonden.

Houdt de agenda op de website of onze social media in de gaten voor de datum en locatie van de aankomende borrels.

Overige activiteiten

Naast de borrels organiseert de Jonge Balie Maastricht jaarlijks een aantal andere gezellige of educatieve activiteiten voor haar leden. De aard van deze activiteiten loopt uiteen. Zo heeft de Jonge Balie Maastricht in de afgelopen jaren een bezoek gebracht aan wijngaard “De Apostelhoeve” en penitentiaire inrichting “De Geerhorst” te Sittard. Ook hebben de leden een workshop “pleiten & presenteren” mogen bijwonen en zijn zij op de proef gesteld in de Room Escape te Maastricht.

Voor aankomende activiteiten, houdt de agenda van de Jonge Balie Maastricht in de gaten en zorg dat je er bij bent!

Voor vragen, opmerkingen over of suggesties betreffende de borrels en activiteiten kunt u zich richten tot Sylvana Vijn, bestuurslid activiteiten via activiteiten@jongebaliemaastricht.nl.