Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Jonge Balie Maastricht staat open voor alle advocaten die gevestigd zijn in het arrondissement Limburg. Advocaat-stagiaires in Zuid-Limburg (het voormalige arrondissement Maastricht) moeten lid zijn van de Jonge Balie Maastricht om te kunnen voldoen aan de door de Orde van Advocaten gestelde opleidingsvereisten.

Voor gevorderde advocaten biedt de Jonge Balie Maastricht, naast alle leuke en leerzame activiteiten, het voordeel dat bij iedere lezing PO-punten kunnen worden behaald.

Aanmelden

Wilt u lid worden van de Jonge Balie Maastricht, klik dan hier om het aanmeldformulier te downloaden. De jaarlijkse contributie bedraagt € 50,-.

Wordt u binnenkort als advocaat beëdigd in Zuid-Limburg (voormalig arrondissement Maastricht), neem dan contact op met de secretaris via secretaris@jongebaliemaastricht.nl.

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen kan door een e-mail of brief te sturen aan de secretaris. Het lidmaatschap kan alleen worden opgezegd tegen het einde van het lopende verenigingsjaar, zijnde 1 oktober.